Pariuri Sportive | William Hill Online


Produse William Hill

Treceţi la cuprinsul principal

Conectare
Se reţin datele? Aţi pierdut detaliile de conectare?

Pariuri Sportive

 
 
 
 

Vă puteţi plasa pariurile în sute de ligi, mii de echipe, toate conţinând bonusul celor mai bune preţuri care pot fi găsite online. De la meciurile Ligii Campionilor la Pro League a Iranului sau de la Liga a Spaniei până la Virsliga, am acoperit toate evenimentele de bază.

 
 
 
 
 
 

Cea mai prestigioasă casă de pariuri din România vă oferă cele mai bune cote la pariuri sportive online. William Hill vă oferă de asemenea, statistici, predicții și opțiuni de pariere speciale pentru pariuri sportive live. Pentru cele mai bune cote și pariuri la orice disciplină sportivă, bucurați-vă de oferta variată de pariuri sportive de la William Hill.

 
 
 
 
 
 

Turneele de tenis ATP şi WTA cer starurilor lor să se deplaseze pe întregul glob aproape săptămânal, deci ni se pare corect să îi însoţim în toate aceste deplasări. Vă vom aduce cele mai bune posibilităţi de pariere din aceste locuri.

 
 
 
 
 
 

La William Hill puteţi alege să pariaţi pe cele mai mari competiţii ale Europei precum Euroleague sau ACB spaniolă sau pe meciurile din NBA. Super-starurile baschetului pot conduce echipele lor către glorie. Aveţi încredere în aptitudinile lor şi plasaţi-vă pariurile pe favoriţii dvs.!

 
 
 
 
 
 

William Hill vă oferă şansa de a paria pe cele mai mari competiţii desfăşurate atât acasă cât şi pe plan internaţional. Fie că preferaţi să pariaţi pe NHL, pe ligile europene sau pe echipa naţională de hochei pe gheaţă, suntem siguri că aici veţi reuşi să găsiţi ceea ce căutaţi.

 
 
 
 
 
 

Dacă veţi intra pe pagina noastră de curse cu motor, veţi reuşi să vă plasaţi pariurile pe cele mai mari curse din Campionatul de Formula 1 şi pe WRC. Noi vă oferim o varietate de pariuri precum „câştigătorii curselor”, „ constructorul câştigător”, „podiumul de finish” şi multe altele.

 
 
 
 
 
 

Golful a fost înregistrat ca sport încă din secolul al 15-lea, iar în ultimii ani a devenit un sport îndrăgit şi fascinant pentru mii de oameni pe toate continentele. La William Hill, veţi găsi o varietate de pariuri pentru fiecare turneu important din lume.

 
 
 
 
 
 

Casa noastră de pariuri vă va oferi zilnic cele mai importante curse de cai şi curse cu ogari. Puteţi paria pe jocheii care vor concura în turnee precum Cheltenham Festival şi Royal Ascot, sau vă puteţi susţine alergătorii care vor participa la Greyhound Derby.

 
 
 
 
 
 

Dacă sunteţi în căutarea celor mai bune opţiuni de pariere pe baseball, tot ce aveţi de făcut este să daţi clic pe imagine şi să începeţi efectuarea selecţiilor. William Hill vă oferă ocazia de a paria pe cele mai importante campionate şi turnee din lume. La William Hill puteţi găsi pieţe pentru Liga japoneză, Liga mexicană şi bineînţeles pentru MLB.

 
 
 
 
 
 

Aruncaţi o privire la pieţele pe care vi le oferim şi plasaţi-vă pariurile pe cele mai bune echipe. În casa noastră de pariuri veţi găsi cele mai importante campionate din cele patru colţuri ale Europei, precum şi cele mai mari turnee.

 
 
 
 
 
 

La agenţia noastră de pariuri sportive membrii noştri pot găsi sute de opţiuni de pariere pe cele mai importante turnee care se desfăşoară în America de Nord. Atracţia principală este cu siguranţă NFL (Liga naţională de fotbal) pentru care William Hill oferă pariuri înainte de meci, pariuri în timpul desfăşurării meciurilor, pariuri speciale şi cupoane de pariere.

 
 
 
 
 
 

Competiţiile UFC au devenit una dintre cele mai importante atracţii din lumea artelor marţiale mixte. La William Hill puteţi găsi o selecţie foarte largă de lupte fixate să aibă loc la cele mai mari evenimente. Plasaţi-vă pariurile şi bucuraţi-vă de lumea magică a luptelor libere.

 
 
 
 
 
 

Cricket este unul dintre cele mai importante sporturi în rândul Comunităţii Naţiunilor (Commonwealth) şi popularitatea lui creşte deoarece cele mai importante turnee sunt programate şi popularizate de cele mai prestigioase canale media de spectacole. Suntem siguri că pe pagina de pariuri pe cricket a William Hill veţi găsi exact ce căutaţi.

 
 
 
 
 
 

Cu peste 150 de ani de experienţă în plasarea de pariuri pe diverse lupte şi competiţii, boxul a reuşit să îşi asigure un loc special în lumea pariurilor. La Agenţia de pariuri William Hill veţi fi în măsură să găsiţi opţiuni de pariere pentru fiecare clasă de greutate, dar şi multe oferte speciale care conţin cote de pariere tentante.

 
 
 
 
 
 

În ciuda faptului că William Hill oferă zilnic o largă varietate de opţiuni de pariere pe toate sporturile, se poate să fie momente în care nu găsiţi exact ceea ce căutaţi. Pentru situaţii de acest gen, vă oferim pariurile virtuale. Vizitaţi pagina noastră intitulată Lumea virtuală şi alegeţi să pariaţi pe fotbal, curse hipice, curse cu ogari, curse cu motor şi multe altele.

 
 
 
 
 
 
 

Alertă - pariul dvs. nu a fost plasat!

Vă rugăm să revedeţi oferta de mai jos şi să bifaţi părţile din pariul pe care doriţi să îl plasaţi înainte de a da clic pentru plasarea lui.
Pentru pariul solicitat de dvs. avem această ofertă:
Vă putem face o ofertă suplimentară de:
Anitmated Timer

?

Formularul de pariuri

arrowInclus în pariuri multiple Ştergere bilet

Încărcare...
Biletul dvs. de pariere este necompletat.
Verificarea emitentului cardului - vă rugăm să completaţi zonele obligatorii
Vă rugăm să aşteptaţi
Vă rugăm să aşteptaţi până când pariul dvs. va fi plasat
Please Wait
Amânare pariu
Vă rugăm să aşteptaţi transmiterea pariului dvs. pentru aprobare.

Această ofertă este temporară - Vă rugăm daţi clic pe Plasare pariu pentru a accepta sau pe Refuz pentru a refuza

Amânare pariu
Timp rămas

?

Akumulatori / Višestruke selekcije

?

Forecasts / Tricasts

?

Permutare Forecast / Opţiuni Tricast

Toate pariurile sunt acceptate în conformitate cu Regulile parierii pe WilliamHill , aşa cum au fost publicate pe acest site.

Need Help? Contact Customer Services

Sunt disponibile pariuri gratuite

Toate pariurile sunt acceptate în conformitate cu regulile de pariere ale WilliamHill , aşa cum au fost publicate pe acest site.


Poker Banner

Cea mai bună casă de pariuri sportive online este aici!

William Hill este una dintre cele mai vechi case de pariuri din Europa. Români se pot bucura acum de rezultate sportive și pariuri sportive puse la dispoziție pe site, traduse în totalitate în româneşte! Aici vei găsi sute de opțiuni de pariere pe o varietate largă de sporturi rezultate live fotbal actualizate la zi și meciuri de fotbal live! Vino și plasează pariuri online la cea mai mare casă de pariuri Regatului Unit și bucură-te de TOATE promoțiile fantastice pe care le avem pentru tine.

 

 

/*** Allows Cross-Browser, Cross-Domain comms via iFrames ***/